Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Dit verdient roddelqueen Yvonne Coldeweijer met haar juicekanaal

dit verdient yvonne coldeweijer
Beeld: YouTube Yvonne Coldeweijer

Je kunt Yvonne Coldeweijer nog kennen van haar rol als ‘Keet’, het gezicht van Telekids, maar ze zal onder de meeste mensen nu bekend staan als Alberta Verlinde of als roddelqueen van Nederland. Haar juicekanaal op Instagram en YouTube jaagt veel BN’ers het stuipen op het lijf. Met haar anonieme spionnen is geen enkele bekende Nederlander veilig! Alles komt toch wel boven water. Of het ook brood op de plank brengt? Zeker! Dit zou Yvonne Coldeweijer verdienen.

dit verdient yvonne coldeweijer

Yvonne Coldeweijer

Yvonne bijt zich vast in allerlei roddels dat ons land rijk is: of het nou gaat over André Hazes en Sarah Soelen, Albert Verlinde himself of de hele toestand rondom The Voice of Holland. We moeten het haar nageven, ze is wel de persoon die als eerste sappig nieuws op tafel brengt. En dat is voor haar portemonnee ook prima! Ze verdient namelijk een best lekker geldbedrag met het werk wat ze doet.

Half miljoen

Het tijdschrift Quote rekende uit hoeveel Yvonne zou verdienen nadat het blad een interview met haar had. Dat bedrag kwam neer op een half miljoen euro per jaar, dus reken op zo’n 41.000 euro per maand. Wat Yvonne hier zelf over te zeggen heeft?: ,”Geld is vrijheid. Hoe meer geld, hoe meer schijt ik kan hebben aan alles. Dat is mijn endgame”. Het geld beland ook enkel op haar rekening, want ze werkt niet voor een baas. Dat zorgt ervoor dat ze transparant kan zijn in het nieuws wat ze verspreidt: “Ik hoef geen BN’ers de hand boven het hoofd te houden omdat ik ze een volgende keer weer nodig heb. Ik kan en durf alles te zeggen. Daarom vinden mensen me cool en gaan ze me volgen”. En zo is het!

Check de nieuwste video van Yvonne Coldeweijer over de The Voice-onthullingen hier:

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like