Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Dit heb je nodig voor hot girl/boy summer: een onderkin trainer

onderkin trainen

Het afgelopen driekwart jaar was het nog even afwachten of we wel lekker op vakantie konden gaan deze zomer, maar het goede nieuws is: dat kan! Het slechte nieuws is: we hebben natuurlijk niet getraind voor onze summer body.

Summer body

Lekker flaneren over het strand kan natuurlijk prima wat voor maat je ook hebt, maar mocht je heel erg het gevoel hebben dat je toch even iets sportiefs wil doen voordat je je in je zwembroek of badpak hijst: overweeg de onderkin trainer!
 

Onderkin

Niemand wil namelijk met deze temperaturen in de sportschool staan. Die sixpack komt volgend jaar wel weer. Deze zomer laat jij de wereld zien wat voor strakke kaaklijn je hebt! Ook als je die nog niet hebt. En gelukkig maar, want anders had je deze hilarische onderkin trainer niet nodig. 
 

Trainen

De onderkin trainer is te koop op AliExpress voor ongeveer 2 dollar. Een koopje dus! Het fijne is dat je dit dus lekker tijdens het thuiswerken kan doen zolang je geen online meetings hebt. Of in ieder geval: you do you als je dat wel wil. Jij kan je in ieder geval alvast klaarmaken voor hot girl/boy summer. Die strakke kaaklijn pakken ze niet meer van je af! 

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like