Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Kijkers achterhalen Instagram van bloedmooie Maxime van First Dates

first dates maxime

Bij het programma First Dates komen heel wat pareltjes voorbij: vreemde vogels, ongemakkelijke dates en matches waarbij je denkt ‘waarom zijn die ooit gematcht?!’. Ook komen er heel af en toe echte diamanten langs, zoals Maxime vorige week!

first dates maxime
First Dates

In het BNNVARA progamma First Dates worden singles gematcht aan andere singles. In het decor van een restaurant gaan de twee op blind date onder het toeziend oog van heel Nederland. De camera’s nemen namelijk de gehele date op. Een voordeel of nadeel? Voor de kijkers absoluut een voordeel! Vooral als iemand zoals Maxime langskomt. 

Maxime

Maxime ging op blind date met Max, hoe haar vader toevallig ook heet. Maxime is een heel knappe verschijning en dat bleef ook niet onopgemerkt bij de anders First Dates-kijkers: “Mooie ogen, mooi haar….prachtige vrouw!“, “Wat is zij een knappe verschijning.” en “Ik vind ze nu al leuk!!! Een Max Made in heaven!” Maar na zo’n aflevering kom je toch van een koude kermis thuis. Is dit het dan? Gaan we nooit meer wat van Maxime horen? Jawel!
 

Instagram

De kijkers hebben even onderzoek gedaan en hebben uiteindelijk de Insta van Maxime gevonden. Die check je hier, maar blijf nog even een minuutje hangen om deze prachtige foto’s van Maxime te aanschouwen:
 

 

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like