Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Koop voor deze zomer een opblaasbare speedboot voor jou en je vrienden

speedboat

Een lange, verre reis zit er deze zomer waarschijnlijk nog niet in. Jammer, maar helaas. Gelukkig is er ook in Nederland een hoop te doen, je moet er alleen even voor open staan. Wat dacht je namelijk van dagelijks varen over de Nederlandse wateren?


 

Een speedboat voor een prikkie

Een boot kopen is dan weer iets wat voor veel mensen niet binnen het budget valt. Begrijpelijk, want die krengen kosten flinke knaken. Gelukkig hebben we daar altijd onze goede oom Amazon nog die dit probleem voor ons oplost. Amazon verkoopt namelijk opblaasbare speedboats! Je moet er ongeveer 190 euro voor wegleggen, maar dat is een stuk minder dan duizenden euro’s voor een échte speedboat. Goeie deal, toch? Vooral als je het nog als eckte gierige Hollander weet te splitten met je vrienden!


 

Lekker met de meiden, meiden, meiden

De opblaasbare speedboat heeft ruimte voor zes man van gemiddeld 80 kilo. Een ander voordeel van het feit dat het een opblaasbare boot is, is dat het ook minimale ruimte inneemt als de herfst er weer aankomt. Je kunt ‘m zelfs best makkelijk meenemen op je volgende vakantiebestemming. Hopelijk ziet de speedboat wat meer zonuren dan dat -ie deze zomer in Nederland zal zien.

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like