Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Gast gaat keihard viraal om hele bijzondere eisen die hij aan vrouwen stelt

Gast gaat keihard viraal om hele bijzondere eisen die hij aan vrouwen stelt
Beeld: Facebook Realvoices of dull people

In de onvoorspelbare wereld van online daten komt men zo nu en dan een profiel met eisen tegen dat niet alleen de wenkbrauwen doet fronsen, maar deze zo ver omhoog stuurt dat ze haast een eigen omloopbaan krijgen. Neem nou Martin, een 37-jarige alleenstaande vader en blijkbaar een geverifieerde mannelijke Adonis, die zijn datingprofiel heeft veranderd in een boodschappenlijstje voor een supermarkt die enkel ‘perfecte vrouwen’ verkoopt.

Het begin van de bijzondere eisen

Martin begint zijn lijst van eisen met een romantische oproep waarbij hij duidelijk maakt dat als je niet bereid bent om meteen in te springen als mede-opvoeder van zijn drie kinderen, je net zo goed plaats kunt maken voor iemand die dat wel wil. Een ware ridderlijkheid is niet dood, hij heeft het alleen heel, heel druk met zijn kinderen en heeft tijd noch zin om zelf enige verantwoordelijkheid op zich te nemen.

eisen
Beeld: Facebook Realvoices of dull people

Er zijn nog meer eisen

En het wordt alleen maar beter! Want als je de nobele taak op je neemt om uit te gaan met deze moderne prins, dan mag je ook betalen voor de oppas. Romantiek is tenslotte niet gratis, en laten we eerlijk zijn, je betaalt niet alleen voor zijn gezelschap, maar ook voor het privilege om de wachtende horden ‘echte vrouwen’ af te slaan die aan zijn voeten liggen. Verder moet je bereid zijn te investeren in zijn uiterlijke verzorging. Zijn baard en haar hebben namelijk de constante zorg van een volledig gesponsorde schoonheidssalon nodig. Schoonheid komt met een prijskaartje, en in dit geval is dat letterlijk zo.

Een zevenzitter is ook vereist

Oh, en heb je een auto? Hopelijk een zevenzitter, want Martin’s schoonheid verdient het vervoerd te worden in niets minder dan een voertuig dat groot genoeg is om zijn ego, zijn nakomelingen en hun nanny te vervoeren. Je moet ook kunnen koken, schoonmaken, en onderdanig zijn. En natuurlijk, laat je persoonlijke en professionele ambities niet in de weg staan van deze eisen. Martin heeft namelijk een vrouw nodig die onafhankelijk is—maar natuurlijk niet te onafhankelijk. Ze moet haar eigen inkomen hebben, maar niet zoveel dat het intimiderend is. En ze moet haar eigen tanden hebben, want glimlachen naar de wereld met een schitterend gebit is natuurlijk een must.

Niet langer dan 1.70 m bent of zwaarder dan 100 kg

Tot slot, als je langer dan 1.70 m bent of zwaarder dan 100 kg, dan kun je beter verder swipen. Martin heeft heel specifieke eisen aan het fysieke voorkomen van zijn date, want laten we eerlijk zijn, uiterlijk is natuurlijk belangrijker dan persoonlijkheid. Dus, voor alle dames daarbuiten die dromen van een man die hen ziet als niets meer dan een kruising tussen een persoonlijke assistent en een stap-in-moeder met een bijrol als financieel ondersteuner: Martin is vrijgezel en klaar om te mengen. Veel succes!

Check ook:

Gast gaat viraal om absurde eisenlijst die hij voor date heeft: “Je betaalt ALLES!”