Connect with us

Hi, what are you looking for?

Gadgets

Deze bierhouder voor in de douche is het beste cadeau wat je kan geven

douche bierhouder

Ben jij iemand die heel slecht is in het bedenken van cadeaus? Of het nou voor je eigen verlanglijstje is of voor een van je vrienden of familieleden? Als dit herkenbaar voor je is, dan hebben we een heel goede tip voor je eigen aankomende verjaardag of die van een ander!

douche bierhouder

Bier en douchen

Wie of wat je ook bent: douchen doet (hopelijk) iedereen en juist op dit gegeven kun je goed inhaken als het gaat om cadeautjes verzinnen. Mocht jij of je vriend een bierliefhebber zijn, dan kunnen je de twee dingen met elkaaar combineren. Dat kun je doen met een bierhouder voor in de douche. De naam zegt het eigenlijk al: met deze bierhouder heb jij ook in de douche een biertje bij de hand. Ideale situatie lijkt ons!

Gouden combinatie

Deze bierhouder is zo handig, omdat er vaak gezeik is als je je biertje mee de douche in neemt. Of er komt water in (of nog erger: douchegel) en grote kans dat je ‘m per ongeluk omstoot. Met een bierhouder heb je al dit gedoe niet en dat is eigenlijk al reden genoeg om zo’n bierhouder op je verlanglijstje te geven of om aan je vrienden en familie te geven. De bierhouder kun je aan alle wanden en muren hangen en er past precies een blikje bier in. Mocht je zin hebben in een colaatje of blikje fanta dan kan dat natuurlijk ook. Check de actuele prijs hier op Bol.com

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like