Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Man deelt ‘briljante’ lifehack voor Samsung telefoon-bezitters

samsung lifehack

Over bepaalde merken zijn sommige mensen soms net even iets té fanatiek. Zo weigert de een om Pepsi te drinken, terwijl een ander juist Coca Cola niet te zuipen vindt, en zweert de een bij McDonald’s en de ander weer bij Burger King. Ook iPhone bezitters zijn vaak van dat slag volk, zzoals deze TikTokker Ruben van het account @ruvonl

Over bepaalde merken zijn sommige mensen soms net even iets té fanatiek. Zo weigert de een om Pepsi te drinken, terwijl een ander juist Coca Cola niet te zuipen vindt, en zweert de een bij McDonald’s en de ander weer bij Burger King. Ook iPhone bezitters zijn vaak van dat slag volk, zzoals deze TikTokker Ruben van het account @ruvonl.

samsung lifehack

Briljante lifehack

Ruben deelt namelijk een video met een ‘brijante’ lifehack voor de bezitters van een Samsung telefoon. Hiervoor heb je eigenlijk maar twee dingen nodig. De Samsung telefoon, en een hamer.

Verwijderde Whatsapp berichten teruglezen

Ok, deze ‘lifehack’ is natuurlijk compleet nutteloos, dus heb je nog een tip van ons tegoed waar je wél wat aan hebt. Wat dacht je van een truc waarmee het mogelijk is om verwijderde Whatsapp berichten tóch te kunnen teruglezen. Deze truc vind je hier.

Check de ‘briljante’ lifehack voor bezitters van een Samsung telefoon hier:

 

@ruvonl

Life hack. ##voorjoupagina ##goldentrio ##voorjou

origineel geluid – Ruben

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply