Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Bouwvakkers vinden creatieve oplossing voor kermis in deze tijden

kermis

Je kan niet naar school, ook niet naar je werk en zelfs je favoriete kroeg is in geen maanden meer open geweest. Tijd dat daar binnenkort verandering in komt hopen we dan maar! Maar vergeet je de kermissen niet? 

Balletje gooien, in de metershoge attractie over je stad of dorp uit kijken of chillen bij de botsauto’s zoals je dat in je tienertijden altijd deed: nee, dat zit er nu helaas ook niet in. Kijk, het scheelt je een hoop geld als je vooral je tijd verdoet aan die eeuwig k*tte grijpmachines, maar dat is dan ook het enige wat we missen aan het niet bezoeken van een kermis. Je kan het erg vinden of niet, maar de echte kermisfanaten missen dit jaar misschien al voor de tweede keer hun geliefde kermisavonden! Laten we daar even een seconde of twee bij stilstaan. 

“Laatste rondjeeeee!” 

Gelukkig weten deze bouwvakkers dat gevoel weer terug te halen. Zij maken namelijk heel creatief gebruik van hun graafmachine. Altijd leuk om te zien hoe mensen creatief omgaan met beperkingen! Misschien nog een goede tip voor hun business: ga er geld voor vragen! We gokken dat er markt voor is, mannen! Misschien een euro per rondje? Komt dat zien! 
 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply