Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Kortpittige buurvrouw gaat totaal over de rooie in Bonje met de Buren

bonje met de buren

Het spreekwoord ‘liever een goede buur dan een verre vriend’ is er natuurlijk niet zonder reden. Als jij geen goede relatie hebt met je buurman of -vrouw, dan woon je toch even net wat minder lekker, waarbij de irritaties vaak flink kunnen oplopen. Daarom zijn we ook zo gek op het SBS6-programma Bonje met de Buren.

bonje met de buren
 

Bonje met de buren

In Bonje met de Buren proberen Patty Brard en Jochem van Gelder heftige burenruzies op te lossen. Ze gaan het gesprek aan met beide partijen en proberen op deze manier begrip voor elkaar te krijgen! Deze aflevering uit 2016 is een echte ‘classic’. Hierin hebben we in de aanbieding een kortpittige dame die het geluidsoverlast van haar buurvrouw he-le-maal zat is (maar écht HELEMAAL zat!
 

Geen controle meer

Het gesprek begint al lekker: zodra de buurvrouw in kwestie aanschuift, geeft zij al meteen aan dat zij geen goede verwachtingen van het gesprek heeft. Het is namelijk zo dat de kortpittige vrouw op rechts niet goed wordt van al het geluid van haar buurvrouw. Het lijkt wel alsof ze getriggerd wordt door haar buurvrouw, want ze heeft zichzelf en haar emoties niet meer onder controle en gaat dan ook hélemaal over de rooie.

Zelf zien? Check de video hierboven! 

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like