Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Bieryoga wordt je nieuwe favoriete activiteit!

bieryoga

Nu de eerste maand in het nieuwe jaar op de helft is, is het tijd om de balans op te maken: ben je nog steeds sportief bezig? Heb je écht geen alcohol gedronken? No worries, we zijn hier niet om boos op je te worden als je nieuwe voornemens nu al mislukt zijn. Wij vinden namelijk dat je best een keer kan zondigen of het lichter kan bekijken. Wat dacht je namelijk van bieryoga? Het is sport, maar tegelijkertijd ook leuk!

Bieryoga: the best of both worlds

We moeten Duitsland bedanken voor het bedenken van bieryoga, want onze oosterburen hebben de activiteit bedacht. Het zit ‘m natuurlijk eigenlijk al in de naam: je drinkt bier terwijl je yoga beoefent. Is yoga niet echt je ding? In de combinatie met bier waarschijnlijk wel! The best of both worlds!

Sporten

De kans is groot dat je jaloers bent op je neef, buurvrouw of beste vriend(in) die zich wel dagelijks weet te motiveren om te gaan sporten. We begrijpen ook dat dat demotiveert, maar het is wel belangrijk om aan iets van te beweging te doen. Het hoeft niet lang te zijn of dagelijks, een beetje bewegen is al beter dan niks! Laat bieryoga nou net het beetje beweging zijn wat je nodig hebt in je dagelijkse of wekelijkse routine. Bekijk onderstaande video om te zien hoe bieryoga eruitziet.

[video:https://www.youtube.com/watch?v=dgPgN7CB06Y]

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like