Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Slim: dit bed is óók een doolhof voor je kat(ten)

katten doolhof

Je houdt van katten of je bent een hondenliefhebber. Vaak ben je het niet allebei. Maar hoe dan ook heb je als katten- én hondenbaasje iets gemeen: je wil het beste voor je viervoeter. In dit geval hebben de kattenbaasjes geluk! Je kunt nu namelijk iets heel vets voor ze kopen.

Wurmt jouw kat zich ook in alle hoeken en gaten? Ligt hij of zij ook op plekken waarvan je denkt ‘waarom ligt dit überhaupt lekker?!’? En is hun favoriete plek in het huis jouw bed? Dan hebben we goed nieuws voor jou. Er is namelijk iets bijzonders op de markt gekomen waar jouw kat heel erg blij mee gaat zijn. 
 

Doolhof voor je kat

We hebben het over een bed, maar geen normaal bed. In de onderkant van het bed is namelijk een heus doolhof te vinden voor onze kleine vriendjes. Wees niet bang dat je kat er niet meer uitkomt, want er zijn meerdere plekken waar je kat uit kan ontsnappen. Of het ook praktisch is om een energieke kat onder je horen rennen midden in de nacht? Dat betwijfelen we. Maar aan de andere kant: we willen dat onze kat(ten) het goed hebben, dus wie weet…
 

Prijs

Het bed kost ongeveer 500 euro, dus dat valt nog reuze mee. Het enige nadeel is dat je het alleen kunt importeren uit Colombia. Niet zo handig. Ben je zelf wél handig? Dan kun je het natuurlijk zo nabouwen! Check de foto’s van het bed hieronder: 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like