Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Dit zijn de 5 engste films/series van 2022 die je niet alleen moet kijken

engste films series 2022
Beeld: Netflix

Halloween komt er aan dus we hebben de beste horrorfilms die tot nu toe in 2022 zijn verschenen voor je geselecteerd. Dus als je het zat bent om de oude steeds, maar te herhalen is het tijd om je voor te bereiden op de nieuwe. Van brute moorden tot onverwachte enge scènes, deze films bieden je alles wat een liefhebber van horrorgenre wil in een film. Hier zijn onze beste keuzes voor jou.

1. Devil in Ohio

De achtdelige thrillerserie, die vorige week op Netflix verscheen, draait om ziekenhuispsychiater Dr. Suzanne Mathis (gespeeld door Emily Deschanel) die een jonge patiënt en sektevluchte Mae Dodd (gespeeld door Madeleine Arthur) helpt beschermen.

Maar nadat ze het meisje in huis heeft genomen, realiseert ze zich al snel dat ze zichzelf en haar familie in gevaar heeft gebracht.

2. The Good Nurse

De nieuwe thriller vertelt het verhaal van Charles Cullen, een verpleegster en seriemoordenaar die heeft bekend dat hij in de loop van zijn carrière tot 40 patiënten heeft vermoord. “Een overbelaste IC-verpleegkundige steunt op haar onbaatzuchtige nieuwe collega op het werk en thuis – totdat de onverwachte dood van een patiënt hem in een verdacht daglicht plaatst.”

The Good Nurse verschijnt op 26 oktober op Netflix, nadat het op 19 oktober in geselecteerde bioscopen zal verschijnen. Bekijk hier de trailer:

3. Incantation

Incantation is nu al te bekijken op Netflix. Zes jaar geleden werd Li Ronan vervloekt na een religieus taboe te hebben gebroken. Nu moet ze haar dochter beschermen tegen de gevolgen van haar daden. (Taiwan).

4. Orphan: First Kill

Esthers verhaal gaat verder nadat ze is ontsnapt uit een Estlandse psychiatrische inrichting. Ze reist naar Amerika en doet zich voor als de vermiste dochter van een rijk gezin, dat haar met alle liefde na vier jaar weer in hun armen sluit. Door een onverwachte wending moet Esther het opnemen tegen de moeder van het gezin (Julia Stiles), die haar familie koste wat kost zal beschermen tegen het moordlustige ‘kind’.

5. The Invitation

Na de dood van Evie haar moeder en zonder andere bekende familieleden, doet Evie (Nathalie Emmanuel) een DNA-test… en ontdekt ze een neef waarvan ze niet wist dat ze die had. Ze wordt uitgenodigd door haar nieuwe familie voor een bruiloft. Maar wanneer ze de geheimen in de geschiedenis van haar familie en de verontrustende bedoelingen achter hun vrijgevigheid onthult, moet ze de nachtmerrie waarin ze belandt is, zien te overleven.

Check ook: Dit zijn de 5 engste films die je op Netflix kunt vinden! (sgxl.nl)

Bron: gadgetgekkies

You May Also Like