Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Dit zijn de 5 allerengste films die je op Netflix kunt vinden!

horror-afbeelding

Ben je een horror liefhebber? Of heb je de andere genres al uitgekeken? Dan hebben wij hieronder een aantal films voor jou die je vast een kans wilt geven. Deze films zijn namelijk de aller engste films op Netflix. Dus als je iemand bent die niet te snel bang wordt, dan zijn deze films best wel een aanrader.

Engste films op Netflix

Hieronder heb je vijf van de aller engste films die je op Netflix kan vinden:

5. The Ritual

Deze film gaat over een groep vrienden die na de dood van hun vriend de bossen ingaan om de wens van hun overleden kameraad in vervulling te laten gaan. Maar de situatie wordt vreemder, hoe verder ze de bossen ingaan. En het is dan ook niet het beste idee om ergens te overnachten.

4. There is someone inside your house

Als je naar de titel van de film kijkt verraad het namelijk de hele film al. De film gaat namelijk over een meisje dat samen met haar vrienden een moordenaar probeert te identificeren, maar het gaat niet zo makkelijk als ze gedacht hadden. Het is en typische horrorfilm die je zeker gezien moet hebben.

3. Things heard and seen

Deze film gaat over een koppel uit New York die verhuist naar een historisch dorpje. Zij hebben daar het een en ander aan duistere dingen over hun huwelijk ontdekt. Hoewel het niet per se de engste film op Netflix is, is het wel een van de betere die er op staat!

2. Oxygen

Deze film bleek direct een hit te zijn onder de horror films toen hij dit jaar verscheen. Het is een Franstalige film waarbij claustrofobie centraal staat. Het gaat namelijk over een jonge vrouw die wakker wordt in een ruimte die niet groter is dan een doodskist. Ze weet op dat moment helemaal niets meer en terwijl de ‘oxygen’ op raakt, moet ze er achter komen hoe ze aan deze claustrofobische hel ontsnapt.

1. Eli

Eli is naar onze mening de absolute top van de aller engste films op Netflix. Het gaat over een elfjarige jongetje die een auto-immuunziekte heeft, waardoor hij verplicht in een bacterievrije omgeving moet leven. Zijn ouders weten helemaal geen raad meer en zoeken dus hulp bij een bijzondere dokter in een privéziekenhuis. Het is namelijk een dokter die beweert andere patiënten met dezelfde klachten al deze te hebben genezen. Maar het ziekenhuis blijkt een oud huis te zijn waar steeds vreemdere dingen lijken te gebeuren, wanneer zijn ouders hem afzetten. Eli komt er dan ook langzaam maar zeker achter dat er iets niet helemaal pluis is..

Check ook: Dit zijn de 5 engste films/series van 2022 die je niet alleen moet kijken (sgxl.nl)

Bron en beeld: Youtube

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like