Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

25-jarig Insta-model: ‘Ik heb een zwaar leven omdat ik zo mooi ben’

Veronika Rajek insta model

Het leven van een Instagram-model gaat niet over rozen. Zo ook in het geval van de 25-jarige Veronika Rajek, die zelfs klaagt dat ze het zo moeilijk heeft, juist omdat ze zo mooi is.

insta model

Problemen omdat ze mooi is

De Slowaakse Veronika heeft op Instagram intussen al 1,2 miljoen volgers weten aan te trekken. Daarnaast heeft ze ook een OnlyFans-account waarmee ze aardig wat euro’s binnenhaalt. Weinig reden tot klagen dus in modellenland, zou je zeggen. Maar zaken zijn niet altijd zo makkelijk voor Veronika hoor. In een recentelijke interview gaf ze aan dat ze ook te kampen heeft met problemen omdat ze zo mooi is. “Mensen zeggen dat knappe mensen het makkelijk hebben in het leven, maar dat vind ik niet. Het leven voor knappe mensen is juist veel zwaarder. Zo worden mijn social media accounts bijvoorbeeld constant gerapporteerd omdat ze denken dat ik fake ben. Ik vind het behoorlijk discriminerend dat andere vrouwen dezelfde dingen kunnen doen als mij, maar ik kan dat niet want dan word ik verwijderd vanwege mijn knappe looks”, aldus Veronika.

Bodyshamen

Veronica gaf ook aan dat ze vaker word gebodyshamed, omdat vrouwen denken dat ze niet echt is en dat haar borsten nep zijn. “Ik krijg veel berichten van mannen die beweren dat ik niet echt ben, maar de ergste berichten zijn van vrouwen die mij bodyshamen omdat ze denken dat mijn lichaam niet natuurlijk is. Vaak krijg ik ook zware verwijten van andere dames omdat ze jaloers zijn en denken dat ik hun vriendje ga stelen.” Om al haar haters te bewijzen dat haar borsten niet nep waren ging zo ook nog een testje doen en ja hoor, de dokter bewees dat haar borsten niet nep, maar echt zijn.

Check hier meer van Insta-model Veronika Rajek en haar zware leven:

Bron en beeld: Instagram

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like