Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Wat te doen als je 1 dag ander geslacht mocht zijn? Gast geeft geniaal antwoord

vrouw

Het is een vraag waar je vast wel eens één keer in je leven antwoord op hebt gegeven: wat zou je doen als je voor 1 dag het andere geslacht zou zijn? Je antwoord was waarschijnlijk iets in de trant van jezelf betasten. De jongen die deze vraag werd gesteld, had een heel origineel antwoord!

Man vs vrouw

Het is een van de vragen waar we nooit antwoord op gaan krijgen: hoe voelen mensen zich van het andere geslacht? Hebben vrouwen inderdaad meer pijn dan mannen? Is het inderdaad ‘beter’ om een man te zijn of is het leven als een vrouw ook wel goed? Hoe dan ook, het fantaseren erover doen we stiekem maar al te graag.
 

Opvallend antwoord

De mensen achter het YouTube-kanaal Soortige Mo gingen in deze video de straat op om mensen het hemd van hun lijf te vragen wat zij zouden doen als ze voor 1 dag het andere geslacht zouden zijn. Daar zit één heel opvallend antwoord achter van een of andere brutale gast rond de 18 jaar. En eerlijk… ze zeggen weleens dat brutale mensen de hele wereld hebben, maar wij zeggen vooral: word vrienden met deze gast!!! Daar heb je nog wat aan. 

Check de video hieronder om te zien wat voor opvallends hij zegt. Je ziet het op minuut 5.34! 

[video:https://www.youtube.com/watch?v=A1UhlT768kI]

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You May Also Like