Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Creepy: Vrouw doet bizarre ontdekking achter haar badkamerspiegel

badkamer

De 26-jarige TikTok’er Samantha Hartsoe was flink geïrriteerd toen het deze winter erg koud in haar appartement in New York. Daarom ging ze op zoek naar waar die kou vandaan kwam. Dat resulteerde in een heel creepy ontdekking…

De koude luchtstroom bleek niet uit het ventilatierooster te komen, wat ze in eerste instantie wel dacht. Ze volgde de tocht en kwam uit bij haar… badkamerspiegel?! Je zou denken dat daar geen kou vanaf kan komen, but boy: she was wrong.
 

Badkamerspiegel

Toen ze al haar moed had verzamelt, besloot ze de badkamerspiegel van de muur te halen. En daar deed ze een heel schokkende ontdekking! Achter de spiegel ontvouwde zich geen muur, maar een hele ruimte! Met haar telefoon stak ze haar arm door het gat om te kijken hoe ver de kamer liep. Ze kon niet ver genoeg zien, waardoor ze besloot door het gat te kruipen.

Appartement

In haar eentje, met haar twee andere huisgenoten op de uitkijk, perste ze zich door het gat heen. Daar eenmaal aangekomen bleef de TikTok’er maar lopen: er zit een heel appartement achter haar badkamerspiegel verstopt! Creepy as f*ck! In het appartement stonden ook ramen open, wat de kou in haar eigen appartement veroorzaakte. Het hele avontuur plaatste ze op TikTok waar ze inmiddels mega viral op aan het gaan is! 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply