Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Vrouw helpt automobilist fileparkeren en rijdt vervolgens weg in de auto erachter

auto-vrouw

Het meest gevreesde ding van autorijden is toch wel een parkeerplek vinden en goed inparkeren. Het liefst vooruit inparkeren, desnoods achteruit. Maar fileparkeren: dat is voor veel mensen een no go!
 

Ugh, fileparkeren

We weten niet wát of waarom het is, maar we weten wel dat het gewoon ruk is om te fileparkeren. Als het niet hoeft, doen we het liever niet. Het is al helemaal een nachtmerrie als je al tien pogingen hebt gedaan en het je nog steeds niet is gelukt om de auto op een goede manier in te parkeren. Wat een gezeik! We rijden liever nog even een half uur om, maar soms kan het helaas echt niet anders dan het gewoon proberen…
 

Grinniken

De vrouw in onderstaande video moest helaas fileparkeren. Er waren geen andere makkelijkere plekken, dus ze moest écht. Na honderd keer steken, lukte het haar nog steeds niet. Gelukkig kwam er een andere vrouw aan die haar wel even wilde begeleiden! Zo gezegd, zo gedaan: na heel wat gepruts en gezanik weet ze ein-de-lijk haar auto te parkeren. Met héél grote dank aan de vriendelijke mevrouw! Het lollige? Daarna stapt de mevrouw in de auto erachter en rijdt weg… LOL! Zoveel moeite voor helemaal niks. Wij kunnen er in ieder geval smakelijk om lachen. 

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like