Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Pikante opmerkingen van Ali B en Marco Borsato na auditie gaan opnieuw viral

ali b the voice

De aflevering van BOOS waarin Tim Hofman het seksueel overschrijdend gedrag van Jeroen Rietbergen, Marco Borsato en Ali B in The Voice of Holland aan de kaak stelt, is inmiddels zo’n 8 miljoen keer bekeken. Grote kans dat jij de aflevering ook hebt gezien of een paar snippets voorbij hebt zien komen. Met de kennis van nu zijn sommige opmerkingen die coaches maken in vorige seizoen toch een beetje gek. Zo ging een fragment uit 2018 met Maya Shanti afgelopen week viral. Ook dit fragment met opmerkingen van Marco en Ali B er daar één van.

The Voice of Holland

In The Voice of Holland 2013 deed Cheyenne Toney mee om er met de winst vandoor te gaan. Natuurlijk moest ze eerst een auditie doen en daar draaiden drie coaches voor haar, waaronder Ali B en Marco Borsato. In het fragment zie je hoe Trijntje Oosterhuis Cheyenne probeert over te halen voor haar te kiezen als coach. In reactie daarop reageren Marco Borsato en Ali B vrij bijzonder, zeker met de kennis van nu. Bekijk de video onderaan dit artikel!

Video’s verwijderd

Inmiddels zijn de video’s op het YouTube-kanaal van The Voice of Holland verwijderd, evenals de video’s van The Voice Kids en The Voice Senior. Onze verwachting is dat The Voice niet meer terug gaat keren op de televisie. Wat denk jij? 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply