Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

OMG: Combineer sporten en je frituurverslaving in de Frituurloop

frituursnacks

De sportscholen zijn al een lange tijd dicht en echt naar buiten gaan…? Mwah, dat hebben we de afgelopen jaar ook niet elke dag gedaan. We snacken veel liever! Gelukkig hebben we dan goed nieuws: doe mee aan de Frituurloop in jouw stad!

Kijk, om nou cold turkey meteen te stoppen met het eten van snacks en de sportschoenen uit de kast te pakken: dat is een no-go. Om die overstap zo goed mogelijk te laten verlopen is de Frituurloop in het leven geroepen. Zo kun je de twee prima combineren en hoef je je niet schudlig te voelen over al die extra calorieën! 

Frituren en wandelen

Tijdens de Frituurloop wandel je langs zes cafetaria’s waar je overal een andere snack krijgt. Heerluk! Tijdens het wandelen kun je ondertussen een quiz maken zodat je niet alleen met je eigen doemgedachtes onder je arm naar de volgende cafetaria wandelt. En alsof het niet beter kan: je kunt ook nog een jaarvooraad aan frikandellen winnen! Hebben we een heel jaar moeten wachten totdat iemand dit concept in elkaar flanste? We zijn hem of haar in ieder geval eeuwig dankbaar.


 

Praktische info

Je kunt de Frituurloop doen in twaalf steden. Check de steden hier. Ook kun je hier een ticket kopen van 4 euro per deelnemer. Pak die sportschoenen tóch maar uit de kast!

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like