Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Slaat Bram Krikke nu alweer deze BN’er aan de haak?

bram krikke

Onlangs maakte radio-dj Bram Krikke bekend dat hij en Didi uit elkaar zijn. Ze zouden als vrienden uit elkaar zijn gegaan. Bram Krikke is dus weer op de markt of is hij daar inmiddels alweer van af? Dat is wel het geval als we zijn laatste Instagrampost moeten geloven. Helaas heel vrouwelijk Nederland!

Nieuwe vlam voor Bram

Bram en Didi waren drie jaar samen, maar helaas bleek hierna dat de twee toch niet zo goed bij elkaar pasten en verbroken ze de relatie. Bram en Didi spreken elkaar wel gewoon als vrienden. Bram heeft er – pakweg drie weken na de break-up – geen gras over laten groeien, want hij zou een nieuwe relatie hebben en die kennen we allemaal! 

Bekendmaking op Insta

Hij maakt de relatie bekend in zijn laatste Instagrampost. Bram laat ook meteen weten hoe de twee elkaar hebben ontmoet en dat is niet op de minste manier! Ze kennen elkaar namelijk van het programma Love At First Kiss. Dat belooft wat! We gunnen het stel natuurlijk het beste van de wereld. Deze relatie valt natuurlijk niet te verbreken, dat is duidelijk! Je kunt de bekendmaking hieronder bekijken: 

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like