Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Getunede Porsche Panamera haalt met 350 km/u politiebusje in

porsche_panamera

De topsnelheid van een standaard Porsche Panamera GTS is met zo’n 300 kilometer per uur sowieso al niet onaardig te noemen, maar volgens de heren van het Duitse Tuner HGP kon er nog wel wat meer uit de V8 geperst worden. Ze wisten het aantal pk’s zelfs te verdubbelen, van 480 pk naar 960 pk, met een nieuwe topsnelheid van 350 kilometer per uur!

Door de geluidsbarrière

En wat heb je aan een auto die bijna de geluidsbarrière doorbreekt, wanneer je niet eens probeert z’n maximum snelheid te halen op de snelweg? En dat is dus precies wat de bestuurder besloot te doen, gewapend met een GoPro op zijn hoofd. 

Duitse autobahn

Precies op het moment dat de Porsche zijn topsnelheid behaald had, haalde hij een Volkswagen Transporter in van de Duitse Polizei. Nu staan onze Oosterburen er natuurlijk om bekend dat ze op de Autobahn zo hard mogen rijden als ze willen, maar in de praktijk is dit nog maar op enkele wegen het geval. Niet dat het in dit geval veel uitgemaakt zou hebben, want enkele seconden na het inhalen van het politiebusje was de Porsche alweer aan de horizon verdwenen.

Check de beelden van de getunede Porsche Panamera die met 350 km/u een politiebusje inhaald hier:

Bron en beeld: Clint.be

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply