Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Met deze gadget kun je je huisdieren in de gaten houden als je niet thuis bent

hond

Iedere huisdiereigenaar vraagt het zich vast een keer af: ‘Wat doet mijn huisdier als we van huis weg zijn?’ Grote kans dat als je een kat hebt, het hem of haar geen reet boeit. Als je een hond hebt… tja, die kunnen je nog weleens missen! Nu kun je je verdrietige viervoeter toch een steuntje in de rug geven als je niet thuis bent. Hoe? Lees snel verder!


 

Camera

Je kent natuurlijk de beveiligingscamera’s om te zien of er niet bij je wordt ingebroken, maar er is nu ook een camera speciaal om je huisdier in de gaten te houden. Wel zo leuk om te zien of je huisdier je gedraagt of niet. Het mooie is ook nog dat je tegen je huisdier kan praten! Misschien om ‘m te troosten als hij verdrietig is dat je niet thuis bent of juist om flink in te grijpen als de klauwen van je kat opeens in de gordijnen hangen.
 

Next level gadget

En deze gadget gaat nog een stap verder, want je kunt zelfs een snoepje gooien… Say what?! Je stopt circa 30 snoepjes in het apparaat en met één druk op de knop kun je je huisdier een snoepje geven. En dit is nog niet alles, want op je telefoon krijg je een melding als je hond blaft of je kat miauwt. Dan hoef je niet 24/7 te kijken of je viervoeter je hulp nodig hebt (wat wel verleidelijk is, maar goed). Je kunt de camera hier kopen! Check de actuele prijs hier op Bol.com

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like