Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Gaat Netflix binnenkort games streamen?!

netflix

Netflix kennen we allemaal als streamingdienst die films, series en programma’s levert, zoals de populaire series La Casa De Papel en Atypical. Allemaal leuk en aardig, maar Netflix voelt heel wat concurrentie in zijn nek hijgen met Amazon Prime, HBO, Disney Plus en Videoland. Het is daarom belangrijk om te blijven vernieuwen. En dat gaan ze doen…met GAMES! In ieder geval; zo lijkt het voor nu!

netflix games

Vernieuwen

Netflix blijft voor nu de meest populaire streamingdienst in de wereld, maar hoe lang hij deze podiumplaats kan blijven behouden? Dat is nog maar de vraag. Door zich te blijven vernieuwen, is die kans in ieder geval groter. Er gaan geruchten dat Netflix binnenkort games gaat streamen. Sick! 

netflix games
 

Games streamen

De geruchten ontstonden omdat Mike Verdu opeens wat te maken heeft met Netflix. Mike heeft voorheen gewerkt bij Electronic Arts (EA) en Facebook. Met zijn kennis lukt het Netflix misschien wel om ook games te streamen. Dat zou een hele goede stap kunnen zijn al zeggen we zelf! We hopen in ieder geval dat het niet nog jaren duurt voordat dit allemaal op z’n pootjes terechtkomt, anders gaan andere streamingdiensten misschien wel met hetzelfde idee aan de haal… We houden jullie op de hoogte!

Check de video voor meer info over het nieuws dat Netflix Games gaat streamen hier:

 

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like