Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Monique bevestigt hereniging met André in Insta-post: ‘Dankbaar en trots’

andre hazes terug bij monique

Sinds bekend werd dat de kortstondige relatie tussen André Hazes en Anne Rose na enkele weken alweer ten einde was gekomen, gingen de geruchten al snel weer rond dat Adré nu waarschijnlijk toch wel weer bij Monique Westenberg terecht zou komen. Nu lijkt Monique de hereniging ook te bevestigen in een Instagram-post.

andre hazes terug bij monique

Wagonnetjes losgekoppeld

De afgelopen dagen gingen er al geruchten rond dat de auto van André weer regelmatig bij ‘Moon’ op de oprit stond, en nu blijkt hij dan ook weer echt bij haar ingetrokken te zijn. Vandaag viert André zijn 28e verjaardag en Monique feliciteert hem op Instagram. “Je hebt, voor je dit nieuwe levensjaar in gaat, veel wagonnetjes losgekoppeld en daarmee veel patronen en personen achter je laten”, schrijft ze, cryptisch doelend op Sarah van Soelen en Anne Rose. 

Dankbaar en trots

“Je mag ontzettend trots op jezelf zijn en de stappen die je maakt. Het is dapper dat je de cirkel nu écht doorbreekt en daarmee jezelf en onze zoon de toekomst geeft die jullie verdienen. Ik ben dankbaar voor en trots op de groei die je doormaakt”, vervolgt ze. “De mensen die belangrijk voor je zijn, reizen met je mee in jouw trein.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (@moniquenoell)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply