Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Mark Rutte en Hugo de Jonge wensen je fijne feestdagen in deze geniale parodie

mark rutte hugo de jonge

Waar we voorheen onze harten konden ophalen met LuckyTV-filmpjes met hun hilarische voice-overs, gaan we nu nog een stapje verder dankzij verregaande technologie. De twee broers Cas en Matties besloten Mark Rutte en Hugo de Jonge te betrekken in een geniale parodie-video, helemaal in de kerstsferen!

Deepfake

Voor de mensen die niet op de hoogte zijn wat ‘deepfake’ is, hier volgt een korte uitleg: deepfake is een techniek die gebruikt wordt om menselijke beelden samen te stellen aan de hand van artificiële intelligentie. Met behulp van foto’s kun je dan heel realistische video’s maken en de personen op de foto’s zelfs laten praten. Je kan je voorstellen dat dit ook een zorgwekkende ontwikkeling kan zijn, maar in het geval van de video van Cas en Matties is het gewoon leuk! 

White Christmas

Matties en Cas hebben een bedrijf dat deepfake-video’s maakt. Het heeft hen veel tijd gekost om deze video van Mark Rutte en Hugo de Jonge te maken terwijl ze het kerstliedje ‘White Christmas’ zingen. Ook Van Dissel en Gommers hebben een rol! Wij kunnen ook niet anders dan stellen dat het fantastisch gelukt is! Het is dat we weten dat het een bewerkte video is, anders hadden we gedacht dat het echt was. Bekijk hieronder de video. Met de vriendelijke kerstgroeten van Rutte en De Jonge! 

[video:https://youtu.be/UEWnqDZ799U]

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply