Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Lifehack: gebruik toiletpot om je haren te wassen

lifehack toiletpot

Vanwege de lockdown waren de kappers het afgelopen jaar grotendeels gesloten, dus kwamen mensen voor een keuze te staan: of lekker rond blijven lopen met dat coronakapseltje, óf zelf met een schaar aan de gang. Deze dames vonden alvast een ‘geniale’ lifehack om je haren te wassen, namelijk met behulp van een toiletpot!

Heerlijk schone haren

De lifehack is simpel: ga voor een toiletpot zittten, met je hoofd achterover, zodat je haren in de pot komen te hangen. Gooi vervolgens een flinke schuit shampoo in de spoelbak, en trek een aantal keren door. Het is natuurlijk helemaal goed wanneer je een vriendin of familielid zo ver kan krijgen om je even te helpen met het uitwassen. En wat voelen je haren weer heerlijk schoon!

Check de lifehack door je haren in de toiletpot te wassen hier:

Nog meer lifehacks

Op zoek naar nog meer lifehacks die je het leven stukken makkelijker maken? Op deze manier krijgt zelfs de grootste prutser in de keuken nog een fatsoenlijke biefstuk op tafel en met deze lifehack kun je je auto voortaan met een gerust hart aan je vriendin uitlenen, zonder dat je je nog zorgen hoeft te maken over parkeerschade.

Bron en beeld: DailyBuzz

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply