Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Jesse Klaver heeft andere ambities en gaat de muziek in?!

jesse klaver gotye

Jesse Klaver kennen we natuurlijk van zijn rol als partijleider van GroenLinks én van zijn beroemde eikeltjespyjama. Maar nu na de Tweede Kamerverkiezingen heeft Jesse besloten een andere kant van zich te laten zien. De kant van de muziek om precies te zijn!

Somebody That I Used To Know-cover

Ken je nog dat populaire nummer ‘Somebody That I Used To Know’ van Gotye? (Waar we na zijn hit eigenlijk nooit meer van gehoord hebben; wat doet hij tegenwoordig?!). Het nummer was in 2011 een wereldwijde hit en iedereen kan hem nu na al die jaren nog steeds woord voor woord meezingen. Jesse is nog een beetje in die tijd blijven hangen, want nu tien jaar later covert hij het nummer.

Jesse Klaver + muziek = niet de beste combi

Natuurlijk is hij niet echt de muziek in gegaan. De beelden zijn gemaakt door middel van een Deep Fake-techniek. Met die techniek kun je iedere persoon alles laten zeggen, terwijl hij of zij dat nooit gezegd heeft. Kan gevaarlijk zijn voor bijvoorbeeld fake news, maar je kunt er ook grappige dingen mee creëren. Zoals deze zangvideo van Klaver dus! Misschien moeten we volgend jaar Jesse insturen voor het Eurovisie Songfestival? @CornaldMaas 

Check Jesse Klaver als Gotye in Somebody That I Used To Know hier:

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like