Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Je kunt een wijn en bier-adventskalender bij Aldi scoren!

adventskalender

Wie heeft zijn of haar kerstboom al opgetuigd? En wie zit ongeduldig te wachten tot 1 december voordat de boom in de huiskamer mag staan? Voor alle kerstliefhebbers is er een topproduct die je nu bij supermarktketen Aldi kunt scoren. Het gaat om een wijn en bier-adventskalender!

Bier en wijn adventskalender

De kans is groot dat je als kind al een adventskalender had waar mini chocolaatjes in zaten. Nu we opgroeien en volwassen zijn is zo’n adventskalender niet heel interessant meer. Des te beter dat er steeds meer verschillende adventskalenders op de markt komen. Daarom heten wij hartelijk welkom *tromgeroffel* de wijn en bier adventskalender van Aldi.

Aldi

Vanaf 1 december kun jij elke dag een vakje openmaken en kun je genieten van een wijntje of biertje, het hangt er maar net van af of je de bier- of wijnvariant koopt. De bierliefhebbers kunnen hun hart ophalen, want de bier adventskalender is een tientje goedkoper. De biervariant kost 39,99 euro en de wijnvariant 49,99 euro. Je kunt ‘m natuurlijk ook voor je partner of huisgenoot kopen, dan hoef je ten minste niet te delen! Is dan wel niet de kerstgedachte, maar hé: hoe meer bier of wijn, hoe meer vreugd zeggen we maar! 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply