Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Spectaculaire trailer van laatste seizoen Peaky Blinders verschenen

peaky blinders

Het is nog heel even wachten tot we het allerlaatste seizoen van Peaky Blinders kunnen kijken, maar tot die tijd moeten we het doen met een waanzinnige eerste trailer die onlangs door BBC online is gezet. Dit belooft weer heel vel goeds voor de Peaky Blinders-fans! 

Peaky Blinders

Met het zesde seizoen op komst is het einde in zicht voor de Britse gang waar de familie Shelby leider van is. Peaky Blinders volgt een groep afpersers en gangsters net na de Eerste Wereldoorlog in Birmingham (Engeland). De hoofdrol is weggelegd voor Tommy Shelby en zal uiteraard ook in het nieuwe seizoen weer terugkeren. Volgens de bedenken – Steven Knight – is seizoen 6 een knaller van een seizoen en dat geloven we wel als we de trailer bekijken!

Cast

In seizoen 6 komt er weer een aantal bekende gezichten terug, zoals Tommy Shelby, Arthur, Michael en Gina. En verrassend: ook Tom Hardy keert terug terwijl hij zou zijn doodgeschoten door Tommy… Het is nog onbekend wat er gebeurt met de rol van tante Polly, aangezien de actrice (Helen McCrory) afgelopen april overleed aan de gevolgen van kanker. Voor nu verwijzen we je graag door naar de vette trailer van seizoen 6! Je vindt de video hieronder:

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like