Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Chill: Deze dikke villa op Ibiza huur je al voor 28 euro per persoon!

huur villa ibiza

Het Spaanse eiland Ibiza wordt toch wel gezien als dé vakantiebestemming van Europa. Je kunt er heerlijk naar het strand om te genieten van de zon en af te koelen, maar het uitgaansleven is ook fantastisch. Twee vliegen in één klap dus. Normaal is het eiland best prijzig, maar deze dikke villa valt reuze mee! 

huur villa ibiza
 

Ibiza

Heb je nog geen vakantie geboekt deze zomer of ben je al bezig met de zomer van 2022? Overweeg deze dikke villa op Ibiza dan! Er is ruimte voor 10 personen, dus je kunt er met je hele vriendengroep heen. 
 

Dikke villa

De villa heeft een oppervlakte van 350 vierkante meter. Daarvoor krijg je een mega terras, een groot zwembad, parking, barbecue, modern tuinmeubilair. wi-fi, satelliet-tv, 3 badkamers, een wasmachine en droger. Ook heb je natuurlijk airconditioning. Dat is wel nodig in dat zomerweer! Je gaat daar in ieder geval niets te kort komen, dat is een ding wat zeker is! 
 

Kosten

De kosten vallen ook reuze mee, al helemaal als je echt met 10 mensen in totaal gaat. De villa begint met een prijs van 1.940 euro per week. Per persoon komt dat dan neer op 194 euro per week of 28 euro per nacht. Dat valt dus heel erg mee! Het maximum wat de villa kost is 4.500 euro per week. Dan betaal je per persoon dus 450 euro per week. Je kunt hier de villa boeken, maar check vooral even eerst de foto’s: 

huur villa ibiza
huur villa ibiza

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like