Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Laat je kat of hond ook lounchen op stand met deze luxe sofa

sofa voor kat

Het is voor veel mensen een doorn in het oog, maar tegelijkertijd ook een zegen: je kat of hond die lekker knus bij je op de bank ligt. Het is heel gezellig, maar als we eerlijk zijn… die haren zijn we wel snel zat. Daarom is het een uitstekend plan om een bank voor je kat of hond aan te schaffen óf op je kerstlijstje te zetten! 

sofa voor kat

Mini-bank

En nee, je hoeft natuurlijk niet een grote bank te kopen bij een Ikea. We bedoelen een bank die helemaal is afgestemd op je viervoeters lengte. Een mini-bankje dus. Schattiger kan natuurlijk niet. Op deze manier kun je én met je huisdier chillen, maar hoef je niet bang te zijn dat je eigen bank goor wordt van alle haren.

Velvet

Deze bank voor je hond of kat is ook nog eens chique! De bank is beschikbaar in één kleur; blauw om precies te zijn, maar dat is niet het enige detail. Het bankje is ook nog eens van velvet-materiaal. Omdat het bankje misschien niet geschikt is voor elke grootte, is het niet onbelangrijk om de maten te weten. De bank is 24,5 cm hoog, 63 cm breed en 42 cm diep. Eén tip voor de katteneigenaren onder ons: zorg ervoor dat je prinsje de doos van de bestelling niet ziet, anders ligt -ie daar waarschijnlijk liever in. Check de actuele prijs hier op Bol.com!

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like