Connect with us

Hi, what are you looking for?

Eten & Drinken

Perfect voor een kater: de frikandel lasagne

frikandel lasagne

We gaan je een vraag stellen en we willen dat je direct antwoord geeft: wat eet je het liefst als je een kater hebt? Iets gefrituurd natuurlijk! Voor veel mensen is dit het beste voer tegen katers. Ben je nou ook fan van de Italiaanse keuken? Dan is het helemaal niet zo’n gek idee om frituur en de Italiaanse keuken te combineren. Maak bijvoorbeeld kennis met de frikandel lasagne!

Kater

De frikandel lasagne is gelukkig helemaal niet zo moeilijk om te maken. Dat is wel fijn als je probeert te overleven met een kater. De lasagne kent zelfs ook nog wat groenten: er zit een uitje in! Hoeft je vriend of vriendin in ieder geval niet meer te zeiken over je groente-inname.

Frikandel lasagne

Hoe maak je deze fantastische frikandel lasagne dan precies? Bak wat frikandellen of gooi ze in je frituurpan, spuit er wat ketchup/curry en mayonaise overheen en top het af met wat uitjes. Om de lasagne feeling te krijgen strooi je wat kaas over de bovenkant. zet het voor een minuut of 5 in de oven om de kaas te laten smelten en voilà! Eetse!

Bron: Beautify
Beeld: Facebook

You May Also Like