Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Om deze oliedomme reden wisten overvallers van locatie Lil Kleine en horloge af

lil kleine horloge

Rapper Jorik Scholten, beter bekend als Lil Kleine, is gisteravond door drie jongemannen opgewacht en beroofd van zijn horloge. Hij werd daarbij eerst op zijn hoofd geslagen, waaraan hij een bebloed gezicht overhield, en vervolgens onder schot gehouden door hetzelfde wapen waarbij hij daarna zijn horloge heeft moeten afstaan. Heel moeilijk was het niet voor de overvallers om Lil Kleine op te sporen, zo blijkt. 

lil kleine horloge

200.000 euro

De rapper werd beroofd van een Patek Philippe, die volgens kenners een waarde heeft van bijna 200.000 euro. Het komt wel vaak voor dat hij peperdure kleding en horloges draagt, maar niet altijd en overal. De overvallers wisten echter precies waar hij was en waar ze op hem moesten wachten, omdat hij tijdens een feestje uitgebreid aan het flexen was met zijn horloge op Instagram. Het kan heel gevaarlijk zijn om je locatie prijs te geven via social media, zo blijkt weer, een truc die wel vaker wordt gebruikt door criminelen.

Album release party

Influencers en andere BN’ers zetten vaak uitgebreid op social media wat ze aan het doen zijn, en is voor criminelen zo een koud kunstje om te weten waar je uithangt. Lil Kleine was gisteravond op een album release-party van producer Jack Shirak. Hij plaatste een video waarin hij pronkt met het horloge dat op dat tijdstip nog om zijn pols hing. 

lil kleine horloge

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply