Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Netflix dropt hint naar releasedatum van Peaky Blinders seizoen 6

peaky blinders seizoen 6 releasedatum

De Britse hitserie Peaky Blinders is een groot succes. Met 5 seizoenen achter de rug en een zesde seizoen op komst, zijn we het verhaal van Thomas Shelby nog lang niet zat! Maar eerlijk is eerlijk; we wachten nu wel erg lang op het volgende seizoen.

peaky blinders seizoen 6
 

Tell us more!

Gelukkig hebben we goed nieuws voor alle liefhebbers van de serie, want Netflix heeft een heel fijne hint gedropt over de releasedatum van Peaky Blinders! Kijk, dat maakt onze dag dan weer beter. Want we willen toch allemaal weten hoe die zenuwslopende cliffhanger afloopt?! 
 

Wanneer dan, Netflix?!

Een echt precieze datum is nog onbekend, maar het komt sneller dan je denkt. Netflix zegt namelijk in een bericht op Facebook het volgende: “Binnenkort.
(En ja, we hebben gemerkt dat wij er een andere betekenis van ‘binnenkort’ op nahouden dan jullie. Maar dat wil niet zeggen dat het er niet aan komt!!)”
Kommadoor, Netflix! Check de post op Facebook in de post hieronder:
 

 

Binnenkort. (En ja, we hebben gemerkt dat wij er een andere betekenis van ‘binnenkort’ op nahouden dan jullie. Maar dat wil niet zeggen dat het er niet aan komt!!)

Geplaatst door Netflix op Zondag 28 maart 2021

 

Het laatste seizoen

Seizoen 6 is helaas het laatste seizoen van Peaky Blinders. Het verhaal gaat wél door, maar de televisieserie stopt er mee. Iets minder leuk nieuws dus, maar probeer er aan te denken dat je wel nog een heel nieuw seizoen tegoed hebt! 

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply