Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Met dit jonge ventje wil jij geen ruzie krijgen

vechten

Normaal zouden we niet zo bang zijn voor kleine kotertjes, maar tegenwoordig moet je zelfs voor hen oppassen dat je geen ruzie met ze krijgt. Anders krijg je misschien wel een flinke klap op je kaak.

Het jonge ventje in bovenstaande video is nog heel erg jong, waarschijnlijk basisschoolleeftijd, en kan nu al boksen alsof het een volwassen gozer is. Dat hij rijk is aan talent is duidelijk te zien! We zien het zo gebeuren dat iedereen op het schoolplein met een grote boog om hem heen loopt.
 

Geen fittie zoeken

Anyway; ruzie zoeken met een kind is natuurlijk an sich al niet zo’n goed idee, maar met dit in je achterhoofd moet je het al helemaal niet in je hoofd halen. Voortaan dus gewoon doorlopen en geen oogcontact maken als je langs een basisschool loopt. That’s the key to success.  

Talenten

Gelukkig is niet ieder kind agressief. Neem een voorbeeld aan dit meisje: zij heeft een heel ander talent. Ze kan namelijk alle landen van Europa aanwijzen. Op zich niet een heel bijzondere situatie, maar wel als je pas 1,5 jaar oud bent. Bizar! Kan jij dit überhaupt?! We blijven toch haken bij die oostbloklanden…

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like