Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Wist je dit over je airfryer? Dit deel maak je nooit schoon!

Wist je dit over je airfryer? Dit deel maak je nooit schoon!
Beeld: Pexels Andrea/ Wikipedia

Ben je dol op je airfryer? Je bent niet de enige! Maar wist je dit over je airfryer? Er zit een verborgen deel in je airfryer dat je waarschijnlijk nooit schoonmaakt? Sommige mensen voelden zich behoorlijk ziek nadat ze dit vieze geheim ontdekten. Klaar om je maag te laten draaien? 

De verborgen vuile plek

We houden allemaal van onze airfryers, ze maken koken snel en makkelijk, en je kunt er de lekkerste snacks mee bereiden zonder al te veel moeite. Maar wist je dit over je airfryer? Waarschijnlijk niet. Een oplettende gebruiker ontdekte een smerige verrassing toen ze een blik wierpen op het verwarmings-element van hun geliefde airfryer. Tijdens het schoonmaken maakte iemand de fout om naar boven te kijken en zag de opeenhoping van vet en voedselresten rondom het verwarmingselement. Het resultaat? Een nest van viezigheid dat niemand ooit had verwacht. Natuurlijk moesten ze dit delen op TikTok, en de reacties waren hilarisch maar ook vol walging.

Reacties op TikTok

Veel mensen kiezen ervoor om gewoon niet te kijken, want wat je niet ziet, kan je niet ziek maken, toch? “Dank voor het delen, nu koop ik nooit een airfryer,” grapte een ander. Het lijkt erop dat veel mensen liever in blissvolle onwetendheid blijven leven. Laten we eerlijk zijn, we hebben allemaal plekken in huis die we niet zo vaak schoonmaken als we zouden moeten. Denk aan die oude, vergeelde kussen waar je zo aan gehecht bent, of de handdoeken die je al dagen niet hebt gewassen. Hetzelfde geldt voor je keukengerei. Wanneer heb je voor het laatst je airfryer of magnetron echt goed schoongemaakt?

Wist je dit over je airfryer? Dit deel maak je nooit schoon!
Beeld: TikTok justcleanit

Maak je airfryer schoon

Als je net zoals velen bent, overweeg je misschien om je airfryer gewoon te blijven gebruiken totdat hij in brand vliegt, en dan een nieuwe te kopen. Maar misschien is het tijd om even stil te staan en al dat opgestapelde vuil te verwijderen. Neem een moment om je apparaten grondig schoon te maken voordat het vuil zich voor altijd vastzet en vrijwel onmogelijk te verwijderen is.

Wist je dit over je airfryer:

Zo maak je het schoon:

Check ook:

You May Also Like