Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

‘Nieuwe Nostradamus’ komt met zeer sombere voorspelling: ‘Binnen enkele dagen…’

Hier kun je het beste schuilen om een atoombom te overleven
Beeld: PExels

Een zelfverklaarde ‘nieuwe Nostradamus‘ heeft een onheilspellende visie op de toekomst van de mensheid gedeeld. Dergelijke voorspellingen over het einde van de wereld zijn niet ongebruikelijk, zeker niet in tijden van wereldwijde geopolitieke spanningen.

Nieuwe Nostradamus

Er circuleren voortdurend doemvoorspellingen op het internet, die voor sommigen angstaanjagend zijn en voor anderen ongeloofwaardig. De nieuwste persoon die zulke beweringen doet, is de Indiase astroloog Kushal Kumar. Hij baseert zijn voorspellingen op een traditioneel hindoeïstisch astrologisch systeem genaamd Vedische astrologie, dat ervan uitgaat dat hemellichamen en planeten invloed hebben op gebeurtenissen in ons leven. Kumar heeft voorspeld dat een groot conflict op handen is, mogelijk zelfs binnen enkele dagen.

oorlog met rusland
Beeld: Youtube Werken bij Defensie

In een interview met The Daily Star, verklaarde hij: “Vandaag, dinsdag 18 juni 2024, is er een sterke planetaire invloed die WO III zou kunnen ontketenen. Ook 29 juni kan van belang zijn.” Hij verwees naar recente spanningen zoals die tussen Israël en Libanon, aanslagen in Pakistan, en Noord-Koreaanse militaire activiteiten als indicaties dat zijn voorspelling zou kunnen uitkomen. Kumar benadrukte dat het belangrijk is om voorzorgsmaatregelen te nemen en strategieën te ontwikkelen op basis van zijn interpretaties van de planetaire invloeden, hoewel menselijke fouten niet volledig uitgesloten kunnen worden.

Ontwikkelende Spanningen

“Let op de zich ontwikkelende spanningen in wereldwijde hotspots in de komende dagen,” waarschuwde Kumar. Dit is niet de eerste keer dat hij dergelijke voorspellingen doet. Eerder claimde hij ook al juiste voorspellingen te hebben gedaan over escalerende conflicten wereldwijd. In een bericht op Medium in mei, na de tragische helikoptercrash van de voormalige Iraanse president Ebrahim Raisi, schetste Kumar een reeks onheilspellende voorspellingen voor 2024.

Wetenschappers voorspelden met behulp van een computer precies wanneer de wereld vergaat
Beeld: Pixabay

Hij schreef: “2024 zal een zeer zorgwekkend jaar zijn wat betreft oorlogssituaties in mondiale hotspots.” Hij voorspelde escalaties in gebieden zoals Korea, China-Taiwan, het Midden-Oosten met Israël, en het conflict tussen Oekraïne en Rusland, met mogelijk betrokkenheid van de NAVO. Wat de toekomst precies in petto heeft, zal snel genoeg duidelijk worden.

Check ook:

‘Levende Nostradamus’ doet nieuwe angstaanjagende voorspelling over ‘drie dagen duisternis’

You May Also Like