Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

“Nieuwe Nostradamus” voorspelt dat de wereld dit jaar zal eindigen!

“Nieuwe Nostradamus" voorspelt dat de wereld in 2024 zal eindigen
Beeld: Pixabay zicaborivali02

In een wereld waar onzekerheid de norm lijkt te zijn, heeft een “Nieuwe Nostradamus” controversiële voorspellingen gedaan over het mogelijke begin van de Derde Wereldoorlog in 2024. Kushal Kumar, een beoefenaar van de Vedische astrologie, een systeem dat diep geworteld is in de Hindoe-cultuur, heeft specifieke data genoemd waarop de wereld mogelijk op de rand van een catastrofale oorlog zou kunnen staan. Hij geeft verder ook aan een “Nieuwe Nostradamus” te zijn.

De Rol van Vedische Astrologie in Kumar’s Voorspellingen

Vedische astrologie, ook bekend als Jyotisha, wordt beschouwd als een “kaart van ons karma” en is gebaseerd op de uitlijning van planeten en sterren. Deze traditionele benadering heeft Kumar in staat gesteld om potentiële escalaties in geopolitieke spanningen te voorspellen. Recentelijk heeft hij specifieke aandacht gevestigd op toenemende spanningen tussen Hamas en Israël, de twee Korea’s, Taiwan en China, en tussen Rusland en NAVO-landen.

“Nieuwe Nostradamus"
Beeld: Wikipedia

Specifieke Data en Gebeurtenissen volgens de “Nieuwe Nostradamus”

Volgens Kumar zal 2024 een bijzonder zorgwekkend jaar zijn wat betreft oorlogsomstandigheden. Hij heeft 8 mei 2024 aangewezen als een dag met potentieel de hoogste escalatie in diverse geopolitieke ‘hotspots’. De conflicten die hij noemt, betreffen China-Taiwan, de Korea’s, het Midden-Oosten (met name Israël) en het Oekraïne-Rusland conflict. Daarnaast noemde hij 18 juni als de dag met de krachtigste planetaire invloed om een wereldconflict te kunnen ontketenen, met bijkomende kritieke dagen op 10 juni en 29 juni.

Gevolgen voor de Luchtvaart en Toerisme

De voorspellingen suggereren niet alleen militaire en politieke gevolgen, maar wijzen ook op ernstige impact op de luchtvaartsector en het toerisme. Er is een waarschuwing gegeven voor mogelijke misleiding of samenzweringsactiviteiten die deze sectoren zouden kunnen treffen. In reactie op dergelijke voorspellingen heeft het Verenigd Koninkrijk onlangs een website gelanceerd om burgers te informeren over de benodigdheden in geval van oorlog. Dit toont aan dat, ondanks de scepticisme die vaak gepaard gaat met astrologische voorspellingen, overheidsinstanties toch enige voorzorgsmaatregelen nemen.

Analyse en Kritiek

Hoewel Kumar’s voorspellingen opmerkelijk specifiek zijn, blijft de geldigheid en nauwkeurigheid van astrologische voorspellingen een onderwerp van debat. Critici wijzen erop dat veel van de genoemde conflicten al langer bekende spanningen zijn, wat zou kunnen suggereren dat zijn voorspellingen eerder gebaseerd zijn op bestaande geopolitieke situaties dan op astrologische inzichten. In de komende maanden zullen de ogen van de wereld gericht zijn op de genoemde data om te zien of de voorspellingen van de “Nieuwe Nostradamus” daadwerkelijk bewaarheid worden. Dit blijft echter een gebied waarin wetenschappelijke scepticisme en mystieke geloofsovertuigingen botsen, wat leidt tot zowel angst als fascinatie over de mogelijke toekomst die ons te wachten staat.

Check ook:

‘Levende Nostradamus’ doet nieuwe angstaanjagende voorspelling over ‘drie dagen duisternis’

You May Also Like