Connect with us

Hi, what are you looking for?

Muziek

Boer Harm tovert ‘Brommers Kieken’ om tot kinderhit

Kindvriendelijke versie
Beeld: Youtube Boer Harm

Wie had dat gedacht? Boer Harm, bekend om zijn niet zo kindvriendelijke hit ‘Brommers Kieken’, heeft besloten een kindvriendelijke versie van zijn nummer te lanceren. Ja, je hoort het goed! Na talloze keren die “vunzige” teksten uit kindermondjes te hebben gehoord, vond Boer Harm het hoog tijd voor een switch. Is dit de make-over die we niet wisten dat we nodig hadden?

Van ‘oei’ naar ‘oeh’ – Boer Harm’s nieuwe kinderhit

Het origineel van Boer Harm was misschien een beetje te spicy voor de jonge fans. Met dubbelzinnige teksten die over brommers gaan, maar eigenlijk ook weer niet, kon je verwachten dat niet elke ouder stond te springen. Maar kids? Die zongen het uit volle borst mee zonder een flauw idee te hebben van de werkelijke betekenis.

Kindvriendelijke versie

Boer Harm, beter bekend als David Bouman, heeft nu een frisse wending gegeven aan zijn muzikale carrière met een aangepaste versie van zijn grootste hit. Het resultaat? Een nummer waar zowel kinderen als hun ouders zonder blozen naar kunnen luisteren.

Kindvriendelijke versie
Beeld: YouTube Boer Harm

Wie is de man achter de Boer?

De onthulling dat achter Boer Harm de welbekende David Bouman schuilgaat, heeft al voor flink wat reuring gezorgd. Met zijn moeder als manager en nu deze nieuwe aanpassing blijft de belangstelling voor Boer Harm aanzienlijk.

Wat brengt de toekomst voor Boer Harm?

Met deze nieuwe, aangepaste aanpak lijkt Boer Harm klaar om een nieuwe generatie fans voor zich te winnen. Zal de aangepaste versie net zo’n hit worden als het origineel? Alleen de tijd zal het leren, maar één ding is zeker: Boer Harm blijft ons verrassen. Boer Harm’s overstap naar een meer kindgerichte versie van ‘Brommers Kieken’ laat zien dat je nooit te oud bent om je imago een beetje op te poetsen. Voor de fans, jong en oud, lijkt dit een muzikale win-win. Wat denk jij, gaat deze nieuwe versie net zo lekker op de speelplaats als op de dansvloer?

Check ook:

You May Also Like