Connect with us

Hi, what are you looking for?

Eten & Drinken

Vergeet de High Tea! Op deze plekken kun je een High Friet bestellen!

Wat kun je verwachten van High Friet?
Beeld: Zelfmaakideetjes

Stel je voor: een tafel vol met eindeloze porties friet en heerlijke snacks. Klinkt dat goed? Bij Big Bread Kitchen hebben ze de conventionele high tea opnieuw uitgevonden door het te transformeren naar een high friet middag. Dit concept combineert gezellig samenzijn met het plezier van ongelimiteerd genieten van je favoriete snacks. Deze vernieuwende draai aan een klassieker heeft al veel fans opgeleverd.

Wat kun je verwachten van High Friet?

Deze smulervaring biedt een heerlijk alternatief voor de traditionele middagthee. Bij Big Bread Kitchen start je met een reeks hartige snacks zoals versgedraaide frietjes, minivarianten van geliefde snacks en knapperige loempiaatjes. En hoe kun je beter afsluiten dan door te kiezen uit heerlijke ijssoorten? Of je nu iets te vieren hebt of gewoon gezellig wilt bijpraten met vrienden, onze high friet is de ideale keuze. Voor een aantrekkelijke prijs geniet je van een diversiteit aan snacks die iedereen tevreden stelt.

Wat kun je verwachten van High Friet
Beeld: YouTube Omroep Brabant

Lovende kritieken

Sinds zijn debuut heeft dit concept veel positieve aandacht gekregen van zowel pers als publiek. Bekende platforms en bezoekers roemen het voor zijn originaliteit en uitstekende waarde. De reacties benadrukken vooral de diversiteit en de kwaliteit van de aangeboden hapjes. Kun je niet wachten om dit culinaire avontuur zelf te beleven? Reserveer dan snel je plek bij Big Bread Kitchen. Trommel je vrienden, familie of collega’s op voor een onvergetelijke middag vol fantastische snacks.

Een nieuw niveau van snacken

Dit arrangement brengt je snackerij naar nieuwe hoogten met een aanbod dat zowel uniek als betaalbaar is. Zeg vaarwel tegen de standaard high tea en omarm een middag vol heerlijke friet en snacks. Bereid je voor op een ervaring die je smaakpapillen zal verrassen en voldoen!

Check ook:

You May Also Like