Connect with us

Hi, what are you looking for?

Eten & Drinken

Het beste van 2 werelden? Zo tover je frikandel om in een Dürüm Frikandöner

HangoverFoodz Verrast Weer met de Perfecte Nederlands-Turkse Snack!
Beeld: TikTok Hangoverfoodz

Heb je ooit gedroomd van de ultieme snack die het beste van twee werelden combineert? Nou, dromen worden werkelijkheid met de Dürüm FrikanDöner, een briljante creatie van HangoverFoodz! Deze snack is een heerlijke mix van Nederlandse en Turkse invloeden, en het is een absolute must-try. 

Wat is Dürüm FrikanDöner?

De Dürüm FrikanDöner, bedacht door de genieën van HangoverFoodz, combineert de sappige smaak van döner kebab met de knapperige textuur van de Nederlandse frikandel. Het is een smaakexplosie die je smaakpapillen zeker zal verrassen. Stel je voor: Verse groenten, knapperige frietjes en natuurlijk de onmiskenbare frikandel, allemaal gewikkeld in een zachte dürüm. Klinkt geweldig, toch?

Perfecte Nederlands-Turkse Snack!
Beeld: Instagram Hangoverfoodz

Hoe Maak je Dürüm FrikanDöner?

Bereid de frikandellen door ze te bakken of frituren tot ze goudbruin zijn.

Bak de frietjes tot ze heerlijk krokant zijn.

Leg de tortilla wraps op een groot vel aluminiumfolie.

Voeg de verse groenten toe op de tortilla’s, gevolgd door de knapperige frietjes.

Leg de frikandellen reepjes bovenop de groenten en frietjes.

Maak het geheel af met een flinke scheut knoflooksaus en ketchup.

Rol de tortilla’s strak op en wikkel ze in aluminiumfolie om ze warm te houden.

Of je nu een snelle hap nodig hebt na een lange dag werken, of je vrienden wilt verrassen met iets bijzonders op je volgende feestje, de Dürüm FrikanDöner is altijd een goede keuze. Het is een unieke, vullende en vooral heerlijke snack die je zeker vaker wilt maken.

De perfecte Nederlands-Turkse Snack!

De Dürüm FrikanDöner is een meesterwerk van fusion food dat de sappige smaken van döner kebab en de klassieke Nederlandse frikandel samenbrengt in één heerlijke wrap. Met knapperige frietjes, verse groenten en smaakvolle sauzen is dit een traktatie die je niet wilt missen. Probeer het vandaag nog en ontdek waarom deze mix van culturen zo geweldig is! HangoverFoodz hebben we nu deze geweldige snack die perfect is voor elke gelegenheid. Wat denk jij? Klaar om de keuken in te duiken en deze heerlijke Dürüm FrikanDöner zelf te maken?

Kipkorn roll, ook het proberen waard:

Check ook: