Connect with us

Hi, what are you looking for?

Eten & Drinken

Toerist kan dagenlang niet eten na verorberen van heel varken in ‘belachelijke’ eetwedstrijd

Uitzonderlijke eet-uitdaging geaccepteerd
Beeld: Youtube

een dappere toerist, deed precies dat in Thailand door aan een uitzonderlijke eet-uitdaging mee te doen. Hij nam de proef op de som door een heel zuigelingvarken te eten, wat normaal gesproken genoeg zou zijn voor een groep van 15 mensen!

Uitzonderlijke eet-uitdaging geaccepteerd

Tijdens zijn vakantie in Thailand besloot Joel, een 28-jarige bezoeker uit Toronto, om een uitzonderlijke eet-uitdaging aan te gaan. In het bekende As You Wish restaurant in Bangkok kreeg hij de opdracht om een zuigelingvarken van 2,5 voet lang te verslinden, normaal bedoeld om met een grote groep te delen. Joel was niet alleen in zijn culinaire avontuur; hij werd vergezeld door Yong, een YouTuber die hetzelfde probeerde. Terwijl Joel zijn tanden zette in de uitdaging en slaagde, moest Yong helaas opgeven voordat het varken op was.

Uitzonderlijke eet-uitdaging geaccepteerd
Beeld: YouTube

Een overwinning met gevolgen

Hoewel Joel de uitdaging won, was het niet zonder nadelige gevolgen. Het overmatig rijke en vette voedsel was overweldigend, wat resulteerde in een paar dagen waarin hij helemaal niets kon eten. Ondanks dat hij trots was dat hij de uitdaging had voltooid, erkende Joel dat het iets was wat hij niet nog eens zou willen doen. “Het was een bucketlist-ervaring en ik ben blij dat ik het heb gedaan, maar herhalen? Dat nooit meer,” deelde hij lachend mee.

Joels ervaring

Joels ervaring met de eetwedstrijd is een verhaal van durf en menselijke grenzen. Het leert ons dat sommige culinaire uitdagingen misschien meer beroemd zijn voor het verhaal dan voor de ervaring zelf. Zou jij het aandurven om je grenzen op deze manier te testen, of geef je de voorkeur aan een meer gematigde maaltijd?

Check ook:

You May Also Like