Connect with us

Hi, what are you looking for?

Gadgets

LEGO komt met een gigantische Lord of the Ring-set!

Bouw het iconische fort van Sauron met deze epische LEGO Barad-dûr Set
Beeld: LEGO

Droom je er ooit van om de machtige toren van Sauron in je woonkamer te hebben? LEGO maakt deze droom werkelijkheid met hun nieuwste set: De LEGO Barad-dûr Set! Een indrukwekkend bouwwerk dat elke Tolkien-fan en LEGO-liefhebber zal betoveren. Ben je klaar om de uitdaging aan te gaan en dit meesterwerk te bouwen?

Een bouwproject van epische proporties

LEGO Barad-dûr is niet zomaar een set, het is een gigantisch bouwwerk van duizenden steentjes. Dit meesterwerk van indrukwekkende afmetingen is een waardig eerbetoon aan Sauron’s toren uit The Lord of the Rings. De complexiteit van deze set maakt het een uitdagend en lonend project voor bouwers van alle niveaus. Elk detail is zorgvuldig ontworpen om de duistere pracht van Barad-dûr tot leven te brengen, van de top van de toren tot de verste hoeken van het interieur.

Binnenkant van de LEGO Barad-dûr

De buitenkant van LEGO Barad-dûr is al indrukwekkend, maar de binnenkant biedt nog meer verrassingen. Elke kamer is modulair en zit vol gedetailleerde elementen. Je vindt er een koninklijke zaal met een geheime kaart van Midden-Aarde, een wapenarsenaal, een kerker, en zelfs een verborgen ruimte voor Gollum. Deze verborgen details maken het bouwen van Barad-dûr een spannende ontdekkingsreis. De mogelijkheid om elke kamer apart te bouwen en te plaatsen, geeft je de vrijheid om je eigen versie van Saurons fort te creëren.

Bouw het iconische fort van Sauron met deze epische LEGO Barad-dûr Set
Beeld: LEGO

Minifiguren om het verhaal compleet te maken

Wat zou een epische set zijn zonder bijpassende minifiguren? LEGO Barad-dûr komt met tien minifiguren, waaronder iconische personages zoals Frodo, Sam, de Nazgûl, Gollum en natuurlijk Sauron zelf. De set bevat zelfs een lichtgevende steen die Sauron’s oog tot leven brengt. Deze minifiguren voegen een extra laag van speelsheid en detail toe aan de set, waardoor je de avonturen van Midden-Aarde opnieuw kunt beleven in je eigen huis.

Bouw het iconische fort van Sauron met deze epische LEGO Barad-dûr Set
Beeld: LEGO

De prijs van macht

Met een prijskaartje van 459,99 euro is Barad-dûr zeker een investering. Maar voor fans van de serie en gepassioneerde LEGO-bouwers is het elke cent waard. Bovendien biedt LEGO een speciaal cadeau voor vroege kopers: de LEGO 40693 Fell Beast miniatuurset, gratis bij aankoop voor 7 juni. Dit extraatje maakt de deal nog zoeter en zorgt ervoor dat je een uniek stukje LEGO-geschiedenis in handen krijgt.

LEGO Barad-dûr is meer dan een bouwset; het is een avontuur, een uitdaging en een eerbetoon aan de legendarische wereld van Tolkien. Of je nu een fan bent van The Lord of the Rings of gewoon houdt van complexe bouwprojecten, deze set zal je niet teleurstellen. Dus, waar wacht je nog op? Pak je bouwstenen en begin aan deze epische reis door Midden-Aarde. En vergeet niet, net als in het echte leven: op is op!

Check ook:

You May Also Like