Connect with us

Hi, what are you looking for?

Muziek

Joost Klein compleet voor schut gezet in Israëlische tv-show

Joost Klein compleet voor schut gezet in Israëlische tv-show
Beeld: Twitter

Het Eurovisie Songfestival is inmiddels alweer bijna een week achter de rug, maar de stofwolken rondom alle ophef die tijdens deze editie ontstonden, zijn nog lang niet gaan liggen. De satirische Israëlische tv-show Eretz Nehederet trapt nog eens na door Joost Klein flink voor schut te zetten.

Diskwalificatie van Joost Klein

Het gesprek van de afgelopen dagen was natuurlijk de discutabele diskwalificatie van Joost Klein voor de finale van het liedjesfestijn. De Nederlandse inzending werd weggestuurd nadat er een incident was met een cameravrouw, bij wie Joost een telefoon uit haar handen had geslagen nadat ze, ondanks herhaalde verzoeken, weigerde te stoppen met filmen.

Cameraincident

Het ‘cameraincident’ was echter niet het eerste incident met Joost Klein waarover ophef ontstond. Het zou namelijk niet bepaald geboterd hebben tussen Joost en de Israëlische delegatie, waarbij er over en weer geprovoceerd zou zijn. Ook tijdens een persconferentie vertoonde Joost theatraal en uitdagend gedrag, onder meer door zich onder een Nederlandse vlag te verbergen, wanneer Eden Golan vragen van de pers beantwoordde.

Trap na

In Israël zullen ze dan ook geen tranen hebben gelaten over de diskwalificatie van Joost Klein, en in de satirische tv-show Eretz Nehederet geven ze Joost en een aantal andere deelnemers nog even een trap na. Check het hieronder:

Check ook: