Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Massa is Kassa-kijkers gaan los om van kameel vallende Peter Gillis: ‘Arm beest!’

massa is kassa
Beeld: Instagram Peter Gillis

Soms lijkt het wel of mensen vooral naar programma’s als Massa is Kassa kijken, zodat ze de hoofdpersonen in de serie na iedere aflevering online kunnen afkraken. Ook na de nieuwste aflevering van Massa is Kassa spuien kijkers weer massaal hun gal over Peter Gillis, die van een kameel afkukelt, zo zien we in een fragment op de Instagrampagina van Peter.

Peter Gillis valt van kameel

Peter Gillis en zijn (niet meer zo) nieuwe vriendin Wendy van Hout zijn nog altijd op vakantie in Dubai, samen met Mieke en Johnny. Daarbij besluiten ze om een stukje op een kameel te gaan rijden, maar dat blijkt makkelijker gezegd dan gedaan. Net als dat hij het afgelopen week al niet voor elkaar kreeg om een zwemvest om zijn imposante ‘pens ‘middel’ heen te krijgen toen ze wilden gaan jetskiën, lukt het Peter nu niet om zichzelf op de kameel te hijsen, waardoor hij vervolgens hard in het woestijnzand kukelt. Zelf geeft Peter echter iets anders de schuld. Bij de video schrijft hij: “We gaan een tour maken door de woestijn op kamelen en daarvoor moet ik mij in het zadel hijsen…🐫 Het trapje zakte weg in de grond… en ik maakte een flinke smakkerd in het woestijnzand! Ik word er foxwild van! Daarmee was het bijna ook mijn laatste aflevering…🙈🙈 Al die exotische dieren zijn ook niks voor Petertje, ik zit liever op een luxe boot.🚤”

Soms lijkt het wel of mensen vooral naar programma's als Massa is Kassa kijken, zodat ze de hoofdpersonen in de serie na iedere aflevering online kunnen afkraken. Ook na de nieuwste aflevering van Massa is Kassa spuien kijkers weer massaal hun gal over Peter Gillis, die van een kameel afkukelt.
Beeld: Instagram Peter Gillis

“Arm beest”

In de reacties op de video moet Peter het dan ook flink ontgelden, waarbij velen hun medeleven uiten aan de kameel. Zo schrijft ene Daisy: “Nou gelukkig maar voor die kameel!!”, en Stiena: “🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣hij zal ff eerst gaan ,en wat een geluid maakt hij, alsof hij onder de trein kwam 🙌😂😂😂😂” en Irma: “Gelukkig dat die er afdonderd Arm beest.” Ook Wendy van Hout reageert: “😂😂Ik stik ,sorry dat ik opzij stapte en je val niet brak 😂😂😂 love you😂❤️”

Check hier hoe Peter Gillis van zijn kameel kukelt:

Eerder zagen we al hoe Peter niet in zijn zwemvest pastte:

Check ook:

You May Also Like