Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Peter geeft hilarische reactie wanneer hij berichtje ontvangt dat voor andere Peter bedoeld is

Verkeerd verzonden bericht over geluidsoverlast neemt hilarische wending
Beeld: kakhiel.nl

In onze moderne wereld, waarin technologie bedoeld is om ons dagelijks leven te vereenvoudigen, kan het soms onbedoeld juist voor meer verwarring zorgen. Dit blijkt wel uit het verhaal van Lodewijk, die zijn frustratie over aanhoudende geluidsoverlast wilde delen, maar uiteindelijk zijn boodschap naar de verkeerde persoon stuurde.

Bericht over geluidsoverlast

Lodewijk, niet geheel vaardig in het gebruik van digitale contactlijsten, richtte zijn dringende klacht aan een Peter die niets met de situatie van doen had. Hij uitte zijn zorgen over het vroege lawaai dat de rust verstoorde, in de veronderstelling dat er afspraken waren geschonden. “Hallo Peter, ik dacht dat er afspraken gemaakt zijn over de overlast, met name dat lawaai pas na 8.30 uur zou plaatsvinden,” schreef hij.

bericht over geluidsoverlast
Beeld: kakhiel.nl

Wat is precies de klacht?

Peter, die verrast was door deze onverwachte boodschap, vroeg om verduidelijking: “Hallo Lodewijk, spijtig te horen dat je last hebt van het lawaai, maar wat is precies de klacht?” Hiermee startte een uitwisseling die eerder leek op een scène uit een komedie dan op een ernstig gesprek over bouwoverlast. Lodewijk, vastberaden en waarschijnlijk nog niet volledig wakker, herhaalde zijn klacht, zich onbewust van de verwarring die hij veroorzaakte. Peter’s antwoord bracht echter een onverwachte wending: “Dat kunnen de bouwvakkers niet geweest zijn, die beginnen pas om 8 uur. Misschien waren mijn vrouw en ik wel de oorzaak, aangezien we op dat moment samen waren.”

bericht over geluidsoverlast neemt hilarische wending
Beeld: kakhiel.nl

De verkeerde Peter aangesproken

Verder legde Peter op luchtige wijze uit dat de normen voor werktijden van bouwvakkers anders zijn dan Lodewijk vermoedde. “Overigens, van welke planeet kom je? Een bouwvakker die pas na 8.30 uur mag beginnen, dat is echt niet gebruikelijk. De dag is dan al bijna voorbij!” Toen realiseerde Lodewijk zich dat hij waarschijnlijk de verkeerde Peter had aangesproken, wat leidde tot een moment van inzicht en een lach. “Peter, sorry. Wel grappig,” erkende hij. Dus, de volgende keer dat u over geluidsoverlast wilt klagen, zorg ervoor dat u de juiste persoon aanspreekt. Tenzij u natuurlijk zelf klaar bent voor een onbedoeld komisch moment in de vroege ochtend.

Verkeerd bericht over geluidsoverlast neemt hilarische wending
Beeld: kakhiel.nl

Check ook:

Saaie date neemt verrassende wending door hilarische berichten van vrouw 

You May Also Like