Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Dame krijgt bizar bericht van Tinder date na een avondje uit

Dame krijgt bizar bericht van Tinder date na een avondje uit
Beeld: jezuswatslecht.nl & Pexels Andrea Piacquadio

In de wereld van Tinder dates waar verrassingen en onverwachte wendingen de norm lijken te zijn, heeft een recent voorval alle records van absurditeit gebroken. Simone, een enthousiaste Tinder-gebruiker, kreeg na een schijnbaar geslaagde date een bericht dat haar de wenkbrauwen deed fronsen, haar mond deed openvallen en waarschijnlijk ook die van jou.

Tinder date met een ‘klik’

Na een avond vol lachen, gezelligheid en een onmiskenbare ‘klik’, zoals onze hoofdpersoon het zo mooi omschreef, nam de avond een onverwachte wending. Terugblikkend op de avond, zou je kunnen zeggen dat het een script uit een soapserie leek, maar nee, dit is het echte leven, dames en heren. Onze Tinder-held zag zichzelf genoodzaakt zijn ware gevoelens en complexe situatie via WhatsApp te onthullen, omdat, weet je, face to face is zó 2019.

screenshot
Beeld: jezuswatslecht.nl

Bericht van Tinder date

“Ik val eigenlijk niet op vrouwen, maar op mannen,” begint het bericht, een onthulling die op zich al voldoende is voor een seizoensfinale cliffhanger. Maar wacht, er is meer! Onze dappere ziel heeft ook een gezin, ja, een vrouw en twee kinderen, waarmee hij dolgelukkig is. Maar, zoals elke goede soap ons leert, geluk is niet zonder zijn complicaties. Een ‘stukje spanning’ mist in zijn leven, iets wat hij hoopte te vinden in de armen van… nou ja, niet echt de armen van Simone, maar iets dat daar dichtbij komt.

Tinder date onverwacht
Beeld: jezuswatslecht.nl

“Mannelijke” uiterlijk

In een plotwending die niemand zag aankomen, onthult hij dat Simone’s “mannelijke” uiterlijk – korte haar, brede kaak, en grote voeten – de perfecte tussenstap was in zijn zoektocht naar liefde. Simone werd onbedoeld een pion in dit schaakspel van identiteit en verlangen, een stap naar een nog mannelijkere vrouw, en uiteindelijk, misschien, een man. De onthulling dat deze Tinder date geïnspireerd was door een jeugdige verwarring en een basisschool meester met een geheim dubbelleven, voegt alleen maar meer lagen toe aan dit verhaal. Onze Tinder avonturier wil zijn familie niet kwijtraken maar zoekt naar ‘something nice on the side’ om zijn leven compleet te maken.

Tinder date grappig
Beeld: jezuswatslecht.nl

Een verhaal zo bizar

Dus daar heb je het, een verhaal zo bizar dat het bijna niet te geloven is. In de wereld van Tinder, waar liefde, lust, en soms pure verwarring hand in hand gaan, is dit misschien wel het meest unieke verhaal tot nu toe. Simone, we wensen je alle geluk toe, en aan onze anonieme Tinder-gebruiker: moge je vinden wat je zoekt, hopelijk met minder collateral damage langs de weg. In de tussentijd, voor alle Simones en Tinder-avonturiers daarbuiten, blijf swipen, maar misschien, just maybe, met een beetje meer voorzichtigheid.

Tinder date screenshot
Beeld: jezuswatslecht.nl
Tinder date bizar
Beeld: jezuswatslecht.nl
Tinder date
Beeld: jezuswatslecht.nl

Check ook: Gast op Tinder met net iets teveel eigendunk wil niet als lustobject behandeld worden

You May Also Like