Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Saaie date neemt verrassende wending door hilarische berichten van vrouw 

Saaie date neemt verrassende wending door hilarische berichten van vrouw
Beeld: kakhiel.nl

Heb je ooit zo’n saaie date gehad dat zelfs de minuten zich in uren leken te strekken? Welnu, we presenteren je een episch verslag van een date die zo saai was dat het onze hoofdrolspeelster ertoe aanzette haar pen (of beter gezegd, haar telefoon) op te pakken en een bericht te sturen dat zo scherp was dat het bijna door het scherm heen sneed.

Helemaal niet zo leuk

Het begon allemaal met een nobel gebaar, een diner uitnodiging—de droom van elke hopeloze romanticus, toch? Fout. Onze anonieme vrouwelijke protagonist vond het helemaal niet zo leuk als ze had gehoopt. Wat begon als een mogelijk sprookje, eindigde in een nuchtere openbaring van persoonlijke inzichten en een beetje tafel-etiquette.

Saaie date
Beeld: kakhiel.nl

Een “raar persoon”

Laten we even de punten doorlopen, zullen we? Om te beginnen beschuldigt ze onze arme mannelijke protagonist ervan dat hij een “raar persoon” is. Ouch. En waarom? Omdat hij niet kon stoppen met praten over hoe jammer het was dat zij haar studie had opgegeven. Zelfbepaling is immers een prachtig ding, en laten we eerlijk zijn, wie wil nou horen over ‘wat had kunnen zijn’ terwijl je je buik vol probeert te eten?

Saaie date neemt verrassende wending
Beeld: kakhiel.nl

Saaie date neemt verrassende wending 

Maar wacht, er is meer! Terwijl onze man zijn prestaties roemde (waarschijnlijk een poging om indruk te maken), voelde zij zich voor schut gezet—voor het gehoor van een aangrenzende tafel, geen minder. Privacy? Wat is dat? Deze man heeft blijkbaar een handleiding nodig over wanneer te stoppen met praten. En als kers op de taart legde de man zijn telefoon op tafel. Een doodzonde in de ongeschreven wetten van dating etiquette. Het was blijkbaar zo irritant dat het hints vereiste—hints die, zoals te verwachten, langs hem heen gingen.

Saaie date neemt verrassende wending door hilarische berichten
Beeld: kakhiel.nl

Te veel diepgang voor platte conversaties

De climax van dit rampzalige avontuur kwam toen onze dappere vrouw de waarheid sprak—dat ze zichzelf niet alleen intellectueel superieur voelde, maar ook dat ze gewoonweg te veel diepgang had voor zulke platte conversaties. Is er een groter rood vlag dan een gebrek aan diepgang in mimiek? Dus daar heb je het, lieve lezers, een saaie date die een verrassende wending nam dankzij wat ongezouten, hilarische berichten van een vrouw die duidelijk wist wat ze wilde—en dat was zeker niet meneer ‘Ja man’. 

Saaie date neemt verrassende wending door hilarische berichten van vrouw
Beeld: kakhiel.nl

Succes en geluk in het leven

In een genadevolle afsluiting wenste ze hem succes en geluk in het leven—iets wat hij waarschijnlijk nodig zal hebben op zijn dating avonturen. In de wereld van romantische etentjes en eerste dates, laat dit een les zijn: soms is het niet de date zelf die entertainment biedt, maar de nasleep ervan. En voor de liefde van alle tafelmanieren, houd die telefoon weg van de tafel.

Check ook:

LLDL-kijkers gaan los op extreem botte deelnemer die date tot het bot beledigt: ‘Wat een eikel!’

You May Also Like