Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Nederlands model wijst alle 5.000 mannen af na hen vragenlijst van 15 vragen te laten invullen

Nederlands model wijst alle 5.000 mannen af na hen vragenlijst van 15 vragen te laten invullen
Beeld: Instagram

Een influencer wees 5.000 mannen af die haar vriend wilden worden nadat ze hen een vragenlijst met 15 vragen liet invullen. Dating apps hebben hun uitdagingen – wie wil er tenslotte urenlang door profielen swipen? Daarom nemen sommige mensen hun toevlucht tot bijzondere methoden om de ware liefde te vinden.

Ongebruikelijke aanmeldingen

Een voorbeeld hiervan is social media influencer Vera Dijkmans. Ze gaf vrijers een quiz van 15 vragen om te zien of ze aan haar hoge verwachtingen voldeden. Ze ontving 5.000 aanmeldingen van mannen die haar wilden daten, maar ze is nog steeds vrijgezel. “Ik heb ongeveer 5.000 sollicitaties ontvangen, maar na grondige selectie vond ik slechts drie mannen die geschikt leken,” zei Dijkmans, die in Londen woont en meer dan zeven miljoen volgers heeft. Het Nederlandse model onthulde dat ze met elk van de drie geselecteerde vrijers op date ging, maar met geen van hen een klik voelde.

“Ik ben met ze op date geweest – maar ik ben momenteel nog steeds single,” voegde ze eraan toe. “Ondanks dit teleurstellende resultaat, beschouw ik het experiment als een succes, omdat ik nu duidelijk heb welke mannen aan mijn criteria voldoen.” Dijkmans moest door veel vreemde aanmeldingen heen. “Eén man bood aan om me een monster van zijn bloed te sturen en vroeg om het mijne in ruil – wat ik negeerde”, zei ze, en voegde toe dat een niet nader genoemde beroemdheid haar ook benaderde.

Vragenlijst

Vragenlijst

De meeste aanvragers kwamen uit Texas en hadden het sterrenbeeld Waterman. De vragen die de sollicitanten moesten beantwoorden waren onder andere:

 1. Wat is je astrologische sterrenbeeld?
 2. Aantal ex-vriendinnen, hoeveel daarvan ‘gek’ zijn en exen waarmee je nog steeds contact hebt (alcohol telt mee)
 3. Heb je kinderen?
 4. Wil je kinderen?
 5. Ben je getrouwd of in een relatie?
 6. Heb je een fulltime baan?
 7. Als je jezelf in drie woorden zou beschrijven, zou één daarvan ‘arrogant’ zijn?
 8. Woon je bij je ouders?
 9. Heb je een werkende auto?
 10. Heb je Twitter?
 11. Heb je momenteel een booty call?
 12. Als we zouden samenwonen, zou ik dan de inloopkast krijgen?
 13. Is het acceptabel om mijn vrienden te versieren?
 14. Kijk je graag naar Avatar (ATLA)?
 15. Wie is de beste artiest? The Weeknd, Future, Drake of Travis Scott?

Er kwamen opvallende antwoorden binnen, zoals iemand die bij zijn ouders woonde en geen auto had, maar wel twee boten. Een ander antwoordde dat hij haar vrienden nooit zou versieren – iets wat vanzelfsprekend zou moeten zijn – en een derde pochte over zijn fulltime carrière, maar wilde haar geen grotere garderobe geven.

Check ook:

Model met grootste jukbeenderen ter wereld deelt foto van hoe ze er vroeger uitzag

You May Also Like