Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Model met grootste jukbeenderen ter wereld deelt foto van hoe ze er vroeger uitzag

Model met grootste jukbeenderen ter wereld deelt foto van hoe ze er vroeger uitzag
Beeld: Instagram @justqueen88

Een model dat bekend staat om haar ‘grootste jukbeenderen ter wereld’ nadat ze meer dan € 1860 had uitgegeven aan chirurgie, heeft onthuld hoe ze eruit zag voordat ze werd geopereerd. Anastasia Pokreschchuk, 36, uit Kiev, Oekraïne, ziet er onherkenbaar uit na de operatie. Naast gezichtsinjecties in haar wangen en kaak, heeft ze ook een boob job, een Brazilian butt lift (BBL) en botox gehad.

Grootste jukbeenderen ter wereld

Eerder dit jaar sloeg ze terug op een trol die zei dat ‘niemand haar aantrekkelijk zou vinden’. “Ik begrijp dit soort gedachten helemaal niet. Ik begrijp niet hoe ik over mijn uiterlijk kan denken op basis van wat anderen zeggen,” antwoordde ze. “Het kan me niet schelen wat anderen zeggen, want dit is mijn gezicht en ik moet het mooi vinden, niet jij. Dit is mijn gezicht en mijn leven. “Jij gaat mijn leven niet voor mij leven, oké?” De 36-jarige is meer dan tevreden met hoe ze eruit ziet en in een interview in This Morning van twee jaar geleden maakte ze duidelijk hoe ze zich voelt.

“Ik kijk naar mijn foto’s van jaren geleden en ik denk dat ik lelijk ben. Ik vond het niet leuk hoe ik eruit zag, maar je kunt het probleemloos veranderen. Ik vond mijn gezicht niet mooi, ik zag eruit als een hamster,” zei ze. Nu heeft de influencer in een recente post op social media een voor en na foto gedeeld en sommige gebruikers waren het nog steeds niet eens met haar beslissing om haar gezicht te veranderen. “Ik ben oprecht nieuwsgierig naar wat voor look ze probeerde te bereiken,” schreef iemand. “Waarom, waarom zag je er gewoon prachtig uit & ik begrijp niet waarom je deze look wilde hebben?” vroeg een ander zich af.

Model met grootste jukbeenderen ter wereld deelt foto van hoe ze er vroeger uitzag
Beeld: Instagram

Haatcommentaren

“Ze was echt mooi op de eerste foto,” zei iemand anders. Ondertussen zei een vierde gebruiker dat ze ‘beide’ foto’s mooi vonden. Tegen de haters zei ze tegen de Daily Mail: “Ik krijg de hele tijd haatcommentaren online – niemand heeft het vertrouwen om het persoonlijk te zeggen. “In het echte leven willen mensen me knuffelen en met me op de foto.

Het is zo leuk! “Ik heb geen mensen om me heen die over me oordelen, maar het kan me geen f*** schelen wat mensen van me denken. Mijn vrienden veroordelen me nooit. “Mijn moeder zegt natuurlijk dat ik er vroeger mooi uitzag, maar nu noemt ze me ‘exotisch’. Ze is mijn beste vriendin en de best mogelijke steun die ik me kan wensen.”

Grootste jukbeenderen
Beeld: Instagram @justqueen88

Check ook:

Vrouw met grootste jukbeenderen ter wereld slaat terug naar haters

You May Also Like